HVAD MEDLEMSSKABET INDEBÆRER

Når du tilmelder dig Feedback vil du blive bedt om at oplyse en gyldig email-adresse. Vi sender løbende de forskellige undersøgelser til dig via denne e-mailadresse. Sammen med et link til undersøgelsen, vil e-mailen give dig oplysninger om længden af undersøgelsen og belønningen du vil modtage for at fuldføre den.

Normalt tager en undersøgelse kun 5-10 minutter. Undersøgelsernes indhold varierer og kan berøre emner som underholdning, dine medievaner og reklamer. For eksempel kan du blive bedt om at give feedback på et videoklip eller beskrive hvilke følelser du har omkring forskellige brands. Som medlem af Feedback vil du også blive bedt om at svare på henvendelser fra eksterne aktører og Splay Danmarks samarbejdspartnere.

Du vælger selv, hvor mange undersøgelser du ønsker at deltage i per måned ved at logge ind på din konto og tilpasse din profil. Feedback er frivilligt og gratis! Og som medlem bestemmer du altså selv hvormange undersøgelser du vil deltage i – men husk at jo flere du deltager i, des flere præmier kan du vinde. Læs mere om, hvordan det fungerer her.